tisdag 4 maj 2010

Sytorka och överlämnande av kläder

Idag fick jag besök av familjen med den lilla herren som skulle få den blårandiga byxorna jag skrev om bland mina första inlägg. Var lite orolig att han skulle växt ur dom eftersom det var tänkt att han skulle få dem för 3-4 veckor sedan, men som tur var så passade dom perfekt. De var till och med lite stora så han har lite att växa i.

Helgen har jag spenderat vid köksbordet och ritat av grundmönster på diverse kläder från böcker jag lånat på biblioteket. Toppen att ha tex muddbyxmönster i alla storlekar som man bara kan plocka fram sen och eventuellt justera lite så som man vill ha dem.
Har ordnat en pärm med plastfickor där jag satt in alla. Ordning och reda :-)
Hur gör ni andra med mönsterdelar ni ritat upp?

För övrigt var jag på arbetsintervju idag på ett stort fastighetsbolag. Av 300 sökande var jag en av de 10 som blev utplockade för intervju och några timmar efter intervjun ringde dem och sa att jag fått jobbet. Något måste jag ju sagt på intervjun som var rätt :)
Detta kommer säkerligen göra att jag inte kommer ha samma tid till sömnaden som innan men jag hoppas kunna knåpa ihop något på de kvällar och helgen jag inte måste färdigställa mitt examensjobb!
Puh, det är mycket nu!

På återseende!

1 kommentarer:

emster sa...

Vad duktig du är som organiserar upp dina mönster!! Jag har också satt in lite i plastfickor men de ligger just nu inslängda i linnegarderoben ovanpå alla dukar- inte optimalt för att få en överblick :-D

Grattis till jobbet, vilken skön känsla att blivit utvald av så många!