lördag 18 september 2010

Ho ho...

Här har det varit tomt ett bra tag nu inser jag. Det beror som vanligt inte på att jag inte sytt. Det handlar mest bara om att mitt heltidsjobb tar för mycket tid så det finns inte mycket tid att uppdatera bloggen. Jag hinner däremot uppdatera Made By Elliz-gruppen på facebook så är du nyfiken kan du titta in HÄR lite då och då.

Sytt har jag som sagt gjort. Beställningarna rullar in så det finns inte tid till att sy nåt eget utan jag syr och skickar, syr och skickar. Några extra mössor har jag däremot fått till. När man ändå håller på kan man klippa ut några extra.

Nedan är lite bilder på det jag sytt sedan sist.Beställda byxor tillsammans med bodyn i inlägget nedan. Strl 74 cl


Beställda kläder i strl 68 cl.


Beställd fordonströja i strl 104 cl


Mössor i strl 0-6 mån och 6 mån-3 år. Den större är såld.


Mössa i Znoks underbara uggletyg. Strl 0-6 mån


Samma som ovan fast den blå varianten. Strl 0-6 mån och 6 mån-3 år


Mössor i Stoff och stils pingvintyg som tyvärr numer inte går att köpa. Strl 0-6 mån, 6 mån-3 år och 3 år - vuxen. Den största fick flytta hem till en kollega.


Mössor i ett tyg jag köpt i stuvhörnan på Ohlssons. En av varje storlek. Alla finns kvar.

Mössor i Jofotex blåa flodhästtyg. Alla finns kvar.

Beställda byxor i svart interlock med orange mudd


Beställda röda byxor med svart mudd


Idag är planen att jag ska hinna sy en tröja i den sista biten pingvintyg med svarta muddar och en t-shirt i Znoks rosa drak-tyg med vita kanter. Om tiden räcker till kanske jag hinner med en hjälmmössa i det rosa aptyget från Stoff och stil.

Men först måste jag bläddra igenom alla sybloggar som jag följer slaviskt. Det är lustigt hur man kan sitta helt utan inspiration och sylust, för att efter att ha kollat vad ni andra syr, längta till syhörnan jag har i köket.

På återseende!


0 kommentarer: